Een multifunctional van Konica

Het gerenommeerde Japanse merk Konica bestaat al sinds 1873. Aanvankelijk richtte dit bedrijf zich voornamelijk op de verkoop en de ontwikkeling van fotografisch materiaal. Naarmate de decennia verstreken breidde Konica zich uit tot een reus in de elektronicawereld. Tot aan 1990 stond Konica vooral in het teken van camera’s maar in de jaren ’90 begonnen ze tevens kopieerapparaten te ontwikkelen en verkopen. Het duurde niet lang totdat ze ook printers en scanners op de markt brachten en nu staan ze bekend als multifunctional producent. De multifunctional is een apparaat dat zowel kan printen, scannen en kopiëren. Oudere varianten die overigens via jwsraalte.nl nog altijd leverbaar zijn, kunnen zelfs faxen. Wist u dat er zelfs een telefoon op aangesloten kon worden? De oudere multifunctionals waren immers verbonden met het telefonienetwerk. De moderne varianten van Konica zijn meestal verbonden door middel van een Bluetooth-verbinding en soms zelfs een internetverbinding. Wilt u graag wat meer weten over de geschiedenis van Konica? Dan verwijzen we u graag door naar onze website. Wij zijn een bedrijf uit Twente die voor uw kantoor veel kan betekenen. Naast het leveren van elektronica zoals de multifunctional van Konica, kunnen we ook uw hele kantoor inrichten. Maar voordat het zover is gaan we eerst diverse gesprekken met u aan. Het is immers een hele investering en u wilt natuurlijk dat uw kantoor naar uw wensen en ideeën wordt ingericht.

We leveren diverse types van Konica

U kunt ons inschakelen als u bijvoorbeeld:

  • Goedkoop aan een multifunctional van Konica wilt komen,
  • Uw kantoor wilt upgraden naar de standaard van deze tijd.
  • Misschien hebt u alleen kleine kantoorartikelen nodig en wilt u daarom graag één leverancier hebben. Wij kunnen u voorzien van alle kantoormeubelen en –artikelen.

De multifunctional van Konica staat garant voor kwaliteit. Het is immers een bedrijf dat al bijna 150 jaar ervaring heeft met de bouw van dit soort apparatuur. Hoogwaardige kwaliteit wordt door zowel Konica als JWS gegarandeerd. In 2003 is Konica overigens gefuseerd met een andere groot Japans elektronicabedrijf: Minolta. Dankzij de vereende krachten en het delen van waardevolle informatie konden ze hun producten optimaliseren en dit maakte hen tot een van de grootste spelers in de wereld op het gebied van digitale camera’s, printers, scanners en multifunctionals. Totdat ze in 2006 zelfs besloten om hun gehele cameraproductie stop te zetten en zich te richten op kantoorapparatuur. Dat was geen verkeerde keuze en in de afgelopen jaren is Konica Minolta veelvuldig bekroond om hun geweldige apparatuur.

Vraag snel een offerte op

Wilt u graag weten wat de exacte prijzen van de multifunctionals zijn? Vraag dan even een offerte bij ons op. Dat doet u door uw prangende vragen op het online formulier in te vullen vergeet niet om uw naam en e-mailadres in te vullen, dan komen we deze middag nog bij u terug. Wij geven een eerlijk bod en een eerlijke prijs maar mocht het toch niet bevallen dan zijn we even goede vrienden. Kijkt u graag de kat uit de boom en bestelt u nooit producten online? Maak dan even een afspraak met ons want u bent van harte welkom in Raalte. U kunt er allerlei kantoorartikelen en elektronica met eigen ogen bekijken. Een medewerker loopt graag met u mee en na afloop kunnen we samen een kopje koffie of thee drinken en de mogelijkheden voor uw kantoor bespreken. We willen graag uw kantoor een nieuwe kleur geven, de sfeer veranderen door nieuwe verlichting te installeren of printers en scanners leveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn