Een bepaling waarde bedrijf door een goede register valuator

Wilt u een bepaling v/d waarde van uw bedrijf laten uitvoeren, dan is het goed om te weten bij wie u hiervoor terecht kunt. Een bepaling v/d waarde van het bedrijf, dat is iets waar veel bij komt kijken. Als eigenaar heeft u wellicht al wel een idee wat de waarde zal zijn, maar het is belangrijk om dit goed te laten beoordelen door iemand die er kijk op heeft. Voor de bepaling v/d waarde van uw bedrijf kunt u daarom het beste een register valuator in de arm nemen. Ga naar de website, waar u meer kunt lezen over:

  • Advies
  • Valuation
  • Financiering

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Bredewoud voor het uit laten voeren van een bepaling v/d waarde van uw bedrijf, dan kunt u altijd contact opnemen. Pak de telefoon of maak gebruik van het contactformulier.

Een onafhankelijke bepaling waarde bedrijf

Ik vind het bijzonder knap hoe iemand vanuit schijnbaar niets een succesvolle onderneming op kan zetten. Dat getuigt van veel moed en vooral veel doorzettingsvermogen. Het valt vaak niet mee om in deze tijd nog een nieuwe onderneming te beginnen. Het nieuw op te starten bedrijf moet onderscheidend zijn van alle firma’s die er al te vinden zijn. Het moet dus iets unieks bieden. Wat dat betreft is het even creatief nadenken, maar er zijn nog genoeg mogelijkheden te bedenken. Er zijn zelfs jonge tieners die met fantastische ideeën komen en deze uitwerken tot een succesvol concept. Meer dan ooit draait het tegenwoordig om creatief zijn. Met de komst van het internet is het beginnen van een online onderneming eigenlijk zo gepiept, maar men vergeet vervolgens snel dat er hard gewerkt moet worden om de firma onder de aandacht te brengen. Dat betekent dus dat er veel geadverteerd moet worden om naamsbekendheid te genereren. Zonder naamsbekendheid weet immers niemand wie u bent, wat u doet en wat er bij u te halen valt. Een groot deel van de startende ondernemers moet na een korte tijd alweer zijn of haar plan laten varen, wegens tegenvallende prestaties. Toch zijn er ook genoeg ondernemers die wél succesvol zijn, omdat ze bijvoorbeeld bij aanvang al een goed uitgewerkt plan hadden en een helder doel voor ogen hadden. Het bedrijf is inmiddels misschien wel zo succesvol, dat deze op het punt staat om het te verkopen. Dan komt er een bepaling v/d waarde van het bedrijf om de hoek kijken. Deze dient immers door bepaling v/d waarde van het bedrijf te weten te komen wat het vandaag de dag eigenlijk waard is. Niet alleen is de bepaling v/d waarde van het bedrijf voor de ondernemer zelf van belang, maar ook voor de toekomstige koper is het belangrijk om bepaling v/d waarde van het bedrijf te laten uitvoeren. Zoiets kunt u niet laten doen door een persoon die (emotioneel) verbonden is met de firma.

De juiste kennis en kunde paraat

Een bepaling v/d waarde van het bedrijf dient uitgevoerd te worden door een onafhankelijke partij. Deze kan namelijk objectief naar alles kijken, zonder dat eigenbelangen meespelen. De onderneming die dit als geen ander kan, is de firma Bredewoud. De heer Bredewoud helpt u graag om dit voor u duidelijk te krijgen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Niet alleen is het voor u van belang om te weten wat het waard is, maar ook voor de kopende partij. Dankzij de kennis en kunde van Bredewoud, zal uw bedrijf professioneel en met de juiste prijs in de markt worden gezet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn