Crossfit training Gorinchem

Begin met een crossfit training Gorinchem bij Basic Training. Steeds meer wordt de sport Crossfit een onderdeel binnen onze sportwereld. We horen er steeds meer over en ook steeds meer sportliefhebbers lijken mee te gaan in deze nieuwe sport. Een van de redenen is dat je voornamelijk je eigen concurrent bent. Natuurlijk is het leuk om anderen te overtreffen in je prestaties, maar uiteindelijk heb je met jezelf te maken. Jij moet aan jouw kracht werken, om te kunnen doen wat je in je hoofd hebt. Het is met name een krachtsport waarbij met veel attributen het lichaam uitgedaagd wordt. Uiteindelijk gaat het om bouwen van spierkracht, maar ook voor afvallen is het een goede sport. Hoe je dit doet, daar kan je in begeleid worden gedurende de crossfit training Gorinchem. De sport is met name populair geworden in de Verenigde Staten. De sportschool in Gorinchem heeft zelfs een instructeur uit de VS die deze uitdagende trainingen geeft. Je krijgt hier dus een toptraining die niet alleen bijdraagt aan jouw lichamelijke ontwikkeling, maar ook jouw geestelijke ontwikkeling. Bij Crossfit training Gorinchem ga je aan de slag met veel krachttraining, waarbij je continue voor een uitdaging staat. Het is aan jou en de training om jouw continue tot het uiterste te drijven.

Wat kan je verwachten bij een Crossfit training Gorinchem?

Een nieuwe sport proberen is altijd spannend. Hoe graag je wellicht ook de sport wilt leren, de eerste keer is voornamelijk veel leren en dat zal voorlopig blijven. Gelukkig vind je tegenwoordig veel foto’s en films van diverse trainingen die jou een beeld kunnen geven van een crossfit training Gorinchem. De inhoud kan verschillen per trainer of sportschool, maar over het algemeen is het een combinatie van de volgende onderdelen:

  • Gewichtheffen
  • Atletiek
  • Gymnastiek

Een van de redenen van de populariteit van de crossfit training Gorinchem is de training van het gehele lichaam. Het duurt ook niet lang voor je het resultaat ervan voelt. Dat is het andere voordeel van de sport. Tenslotte wil je graag resultaat voelen en zien als je gaat sporten. Daar kan je bij crossfit training Gorinchem wel op rekenen. Dankzij de vele krachtoefeningen voel jij je snel sterker worden en daarmee ook fitter. Dit effect heeft direct ook een invloed op de rest van je gemoedstoestand. Doordat je resultaat ziet van je eigen inzet en prestaties, voel jij je gemotiveerd om steeds weer terug te komen om uiteindelijk jouw topdoel te bereiken met de crossfit training Gorinchem.

Altijd je resultaten op een rij

Niet alleen merk je jouw resultaten aan jouw lichaam, maar deze worden ook bijgehouden tijdens de crossfit training Gorinchem. Aan de hand van de benchmark-trainingen worden jouw resultaten overzichtelijk gemaakt. Gedurende een bepaalde periode wordt zo de vooruitgang van jouw trainingen geregistreerd, zodat je weet wat jouw oefeningen werkelijk teweegbrengen. Dankzij deze registratie wordt zichtbaar wat de inzet teweegbrengt en jouw vooruitgang zichtbaar gemaakt. Dit geeft weer meer motivatie om door te zetten en weer een stap verder te gaan in jouw oefeningen. Natuurlijk zie je genoeg anderen trainingen. De crossfit training Gorinchem wordt gegeven aan groepen van maximaal 12 deelnemers. Iedere geïnteresseerde kan meedoen aan deze sport. Als beginner doe je mee aan de fundamentals klas waar je aan de slag gaat met enkele basisoefeningen zoals:

  • Squat
  • Front squat overhead squat
  • Press en push press
  • Deadlift en sumo deadlift high pull
  • Medicin ball clean

Door de basistechnieken eerst goed te leren, ga je meer plezier beleven aan de volgende lessen crossfit training Gorinchem bij Basic Training. Bekijk het rooster en informatie over de aanmelding op de website basic-training.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn