Bruidsmake up bij haarstudiohoofddorp.nl

Aangenaam, ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Marieke en ik ben afgelopen jaar in het huwelijksbootje gestapt met de liefde van mijn leven, Chris. Chris en ik ontmoeten elkaar twee jaar geleden en het was meteen raak. Een half jaar later vroeg hij me ten huwelijk en in maart zijn we vervolgens getrouwd. Wanneer je gaat trouwen moet je over heel veel dingen nadenken zoals bruidsmake up, je haar, je jurk en dan natuurlijk nog allerlei dingen omtrent het feest en de gasten. Bruidsmake up regelen en mijn haar vond ik echter op het gebied van beauty en stijl heel erg belangrijk. Ik heb namelijk best een aantal vriendinnen die ook zijn getrouwd en die hun bruidmake up ook door een salon of visagiste hadden laten doen, maar als ik heel erg eerlijk ben, was ik over een paar van die gevallen niet super enthousiast. Wat ik heel erg vaak zie is dat er toch te veel bruidsmake up wordt gebruikt waardoor het er veel te onnatuurlijk uit gaat zien en dat vind ik altijd zonde. Ik ben iemand die namelijk in het dagelijkse leven helemaal niet veel make-up gebruikt. Het zou dan gek zijn om ineens op mijn huwelijk heel erg veel bruidsmake up te gebruiken. Bij het zoeken naar een salon die mijn bruidsmake up kon verzorgen, was het dan ook voor mij heel erg van belang dat ik iemand kon inhuren die op een natuurlijke manier bruidsmake up bij mij kon aanbrengen. Maar dat niet alleen. Mijn huwelijk en alles wat daar bij komt kijken, is toch heel erg belangrijk voor mij. Je wilt dat ook dat er mensen bij je huwelijk betrokken zijn, waar je je goed bij voelt. Ik ben zo iemand die zich graag alleen maar met mensen omringt die goed voelen. Ik kies dus altijd op mijn gevoel voor de juiste match en dat betekent dat als ik op zoek ga naar iemand die mijn bruidsmake up kan verzorgen, ik niet enkel en alleen maar kijk naar een goede cv, maar vooral ook naar het mens dat achter de salon schuilt. Ik wilde graag dat iemand mijn bruidsmake up deed die net zo blij en enthousiast van mijn huwelijk werd als ik en die met me mee leefde en begreep hoe belangrijk deze dag wel niet voor me was. Via een vriendin kwam ik in contact met Monique’s Hairstudio. Mijn vriendin, Anne, had zelf veel ervaring met deze studio en had het er al wel eens vaker over gehad dat dit een hele leuke studio was waar je ook terecht kon voor bruidmake up. Ze noemde alle positieve punten van de studio zoals: 

  • Je wordt super snel geholpen;
  • Jouw wensen staan helemaal centraal;
  • Een persoonlijke aanpak, alles is bespreekbaar.
  • Haarstudio Hoofddorp

Bruidsmake up; wat wil jij?

Toen mijn vriendin het een en ander had verteld over deze studio, was ik wel erg nieuwsgierig geworden en het werd toen tijd om eens zelf onderzoek te gaan doen naar de mogelijkheden van bruidsmake up. Aangezien je bij deze studio ook terecht kunt voor haar, leek het me perfect om bruidsmake up en haar te combineren.

Super enthousiast

Ik had meteen een goed gevoel bij de studio en werd toen ik langskwam meteen getrakteerd op een kopje koffie waarna we de mogelijkheden rustig gingen bespreken. Ik wist meteen dat ik de juiste studio had gevonden voor het verzorgen van mijn haar en make up. Ik raad deze studio dan ook aan iedereen aan! Je kunt makkelijk contact opnemen via de website haarstudio-hoofddorp.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn