Binnenhof Projecten

Iedere stichting, organisatie en vereniging weet dat reclame van groot belang is om naamsbekendheid op te bouwen en zo meer donateurs en vrijwilligers te werven. Echter is het ontwerpen en ontwikkelen van drukwerk een lastige taak en kost het uitbesteden aan een professional vaak te veel geld. Daarom bedacht Binnenhof Projecten een concept waarmee de publicaties voor de klant volledig kosteloos gerealiseerd worden. Zo biedt Binnenhof Projecten gelijke kansen aan de kleine stichtingen, organisaties en verenigingen die hier zelf geen budget voor hebben.

De werkwijze van Binnenhof Projecten

Binnenhof Projecten werkt, om de publicaties kosteloos te realiseren, met het SponsorPublicatieConcept. Dit houdt in dat onze medewerkers voor de klant op zoek gaan naar sponsoren. Deze sponsoren maken het financieel mogelijk om drukwerk te realiseren. In ruil hiervoor krijgen de bedrijven die sponsoren een naamsvermelding in het product, zodat dit ook voor hen voordelen biedt.

Natuurlijk mag de kwaliteit van het drukwerk niet leiden onder de kosten. Daarom werken er bij Binnenhof Projecten vele specialisten en werkt ons multidisciplinaire team altijd naar het perfecte eindresultaat toe. Dit gebeurt bij Binnenhof Projecten altijd in samenspraak met de klant, zodat de wensen van de opdrachtgevers terug te vinden zijn in het product dat opgeleverd wordt.

De klanten van Binnenhof Projecten

De opdrachtgevers van Binnenhof Projecten zijn voornamelijk stichtingen, organisaties en verenigingen die zelf geen budget hebben om de marketingmix aan te vullen met drukwerk. Binnenhof Projecten werkt niet alleen voor klanten uit de omgeving van Hoogezand, waar ons bedrijf gevestigd is, maar werkt door heel Nederland om opdrachtgevers te voorzien van kwalitatief hoogwaardig drukwerk.

Op onze sociale media kunt u voorbeelden zien van deze klanten. Zo hebben wij onder andere publicaties mogen ontwerpen en verspreiden voor Stichting Tegenkracht en Stichting Hart in Actie. De klanten van Binnenhof Projecten werken nauw samen met onze medewerkers, waarbij een informele en prettige sfeer centraal staat.

Onze visie op de maatschappij

Dat voor Binnenhof Projecten de maatschappij van groot belang is blijkt uit de klanten die wij voorzien van publicaties. Deze klanten hebben vaak een maatschappelijke functie of doel, waaraan wij bijdragen door middel van drukwerk. Niet alleen onze klanten en ons werk voor hen is echter hoe onze visie op de maatschappij zich uit. Ook in onze werkwijze zelf stellen wij de maatschappij centraal. Door zo min mogelijk gebruik te maken van papier, groene energie in te kopen en afval nauwkeurig te scheiden probeert Binnenhof Projecten ook zelf bij te dragen aan het welzijn van de maatschappij.

Verder draagt Binnenhof Projecten ook bij aan de toekomst van de maatschappij als SBB-erkend stagebedrijf. Bij Binnenhof Projecten zijn regelmatig stageplekken voor studenten uit het mbo beschikbaar. Wij focussen ons daarbij niet alleen op het overbrengen van de kennis van onze experts, maar richten ons ook op meer algemene zaken, zoals het samenwerken in een multidisciplinair team en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Binnenhof Projecten merkt dat niet alleen de stagiaires hier veel van leren, maar ook de medewerkers nieuwe inzichten opdoen door de frisse blik die toekomstig professionals met zich meebrengen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn