Bescherm je artikelen tijdens verzending met noppenfolie

Bescherm je artikelen tijdens verzending met noppenfolieJe kunt zelf nog de meest voorzichtige en delicate persoon zijn die op aarde rondloopt, je hebt niet altijd de controle over de artikelen die je aan anderen wilt geven. Dit is dubbel en dwars het geval wanneer je iets wilt verzenden en het is al helemaal het geval wanneer je vanuit je bedrijf gekochte artikelen wilt verzenden. Als je namelijk op kantoor zit, dan heb je helemaal geen zicht op het hele proces van verzending. Van het moment dat een artikel uit het magazijn wordt gehaald tot en met het uiteindelijk bezorgmoment, jij hebt er geen zicht op. Daarom moet je er voor zorgen dat alles tijdens het verzendingsproces goed is geregeld. Dat kun je doen door er voor te zorgen dat alles netjes wordt ingepakt en dat je daarvoor ook het juiste verpakkingsmateriaal gebruikt. Nu is het zo dat je verschillende soorten artikelen kunt verzenden. Sommige artikelen zijn robuust en andere zijn juist kwetsbaar. Bij het ene artikel maakt het geen verschil als er een krasje op zit en bij het andere artikel is elke oneffenheid reden om het artikel te retourneren. Het is om deze reden dan ook verstandig om bijvoorbeeld niet alleen maar sterke dozen te gebruiken, maar ook het nodige opvul materiaal of beschermde folie. Wat dat laatste betreft kun je bijvoorbeeld kiezen voor noppenfolie. De noppen van de noppenfolie zijn gevuld met lucht. Kinderen vinden noppenfolie vaak vooral leuk omdat je de nopjes kunt laten ploppen als je er in knijpt. Maar voor het verzenden van artikelen is noppenfolie een ideaal materiaal. Je kunt de folie gebruiken in een doos, zodat de folie het artikel beschermt. Als een doos dan wat heen en weer beweegt of tijdens het transport een keer op de vloer van de vrachtwagen valt, dan vangt de noppenfolie de klap op. Met de nodige demping is er dankzij de noppenfolie dan ook niets aan de hand. Dat is uiteraard prettig, want ook al heb je zelf geen direct zicht op het hele transport, door de juiste materialen te gebruiken weet je in ieder geval zeker dat de artikelen intact en zonder schade op de plaats van bestemming arriveren. Maar waar je dus wel zicht op hebt is het bestellen van de juiste verpakkingsmaterialen. Zo kun je zelf de juiste dozen inslaan, maar ook opvulmateriaal of noppenfolie. Dit kun je allemaal regelen via de website van webshop.viv.nl.

Surf naar webshop.viv.nl en bestel noppenfolie

Via de webwinkel van VIV kun je de nodige beschermmaterialen bestellen. Dit is allemaal online te regelen. Je moet dus alleen even naar de website webshop.viv.nl surfen en daar kun je dan meteen de juiste artikelen selecteren. Als je op zoek bent naar noppenfolie, dan kun je dat via de filters aangeven. Vervolgens krijg je alle beschikbare opties op het gebied van noppenfolie te zien. Je kunt rustig een kijkje nemen in het assortiment en als je eenmaal weet wat je moet hebben, dan kun je de folie van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je de bestelling direct afronden door je gegevens in te vullen en te betalen. Als je dit allemaal voor 16:00 uur doet, dan heb je de bestelling de volgende (werk)dag al binnen.

Het assortiment van webshop.viv.nl

Zoals gezegd kun je bij webshop.viv terecht voor vele verschillende artikelen. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij webshop.viv.nl terecht voor:

  • Verzenddozen
  • Wikkelfolie
  • Pakpapier
  • Tape en plakband

Dit is slechts een kleine greep uit het totale assortiment. Dus als je precies wilt weten wat je zoal kunt bestellen, neem dan vooral een kijkje op webshop.viv.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn