Bent u op zoek naar een makelaar Groot Ammers?

Bent u op zoek naar een makelaar Groot Ammers? Dan bent u bij Hofstede Makelaardij aan het goede adres. Dit bedrijf heeft zes vestigingen in Nederland en helpt iedere dag mensen met een succesvolle verkoop van de woning. Het bedrijf heeft een grot aanbod woningen. Wanneer u wilt verkopen, opzoek bent naar een woning of een taxatie wilt, het bedrijf staat altijd voor u klaar. Zo kunt u dus goed terecht wanneer u zoekt naar een makelaar in Groot Ammers.

Het bedrijf

Het bedrijf heeft diverse makelaars over het hele land, zo ook makelaar Groot Ammers. U kunt hier terecht om een huis te Bent u op zoek naar een makelaar Groot Ammers?kopen en het woning aanbod te bekijken, maar ook om uw huis te verkopen. Wanneer u wilt weten welke kansen u heeft in de woning markt kunt u de Hofstede haalbaarheidsscan laten uitvoeren, dit kan ook bij de makelaar Groot Ammers. Hiervoor kunt u een formulier invullen en het bedrijf gaat vervolgens aan de slag met geavanceerde taxatiemodules die getoetst zijn aan de marktkennis. Wanneer de scan is afgerond krijgt u een verslag van de scan, welke met u besproken kan worden. Dit formulier kunt u op de website vinden.

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen is het belangrijk om op een aantal dingen goed te letten, namelijk:

  • Eerste indruk van de woning: opgeruimde en schone kamers, schone ramen, opgeruimde kasten.
  • Kleine reparaties aan huis: let goed op kleine reparaties die gedaan moeten worden. Losse deurkrukken, lekkende kranen, klemmende deuren en klein schilderwerk
  • Veiligheid voor alles: dingen waaraan men zich kan bezeren, losse tapijt randen, dingen waarover men kan struikelen, losse trapleuningen, losse bedrading.
  • Licht maakt ruimtes groter: doe alle jaloezieën en zonneschermen omhoog, houd de gordijnen open, bij een avondbezichtiging alle lampen aan doen.
  • Tuin, balkon, garage en berging: houdt alles opgeruimd, veeg het schoon, vuilnisbakken uit zicht halen en de tuin zo nodig bijwerken. 
  • Algemene tips: geen gezinsactiviteiten zichtbaar, radio en televisie zachter, wees vriendelijk, beperk eventuele telefoongesprekken en laat kinderen rustig spelen. 

Makelaar Groot Ammers

Wanneer u opzoek bent naar een makelaar in Groot Ammers kunt u goed bij Hofstede Makelaardij terecht. De Hofstede Makelaar Groot Ammers heeft 18 woningen beschikbaar. Zo kunt u denken aan vrijstaande woningen met een bestaande bouw, tussenwoningen, nieuwbouw en appartementen. 

U kiest voor de Hofstede makelaar Groot Ammers vanwege de volgende punten:

  • Service: bij Hofstede makelaar Groot Ammers is er sprake van een op maat gesneden dienstverleningspakket welke aansluit bij uw wensen en behoeften. 
  • Reële waarde: bij Hofstede makelaar Groot Ammers gaat u een weloverwogen traject in voor de aankoop of verkoop van een huis. Er wordt aan de hand van diverse berekeningen bepaald wat de waarde van de woning is.
  • Specialist: de Hofstede makelaar Groot Ammers biedt u diverse specialisten aan. Alle makelaars zijn NVM-gecertificeerd of zijn bezig met deze opleiding. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Hofstede Makelaardij? Neem dan gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie of stap binnen in een van de filialen. De medewerkers helpen u graag met uw vragen. U kunt ook een kijkje nemen op de website voor meer informatie over het bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn