Balletpakjes

Hoewel ballet een bekende danssport is, vind je niet in alle winkels de beste balletpakjes. Nu hoef je niet meer stad en land af te zoeken voor nieuwe balletkleding. De webshop danstheaterwinkel.nl verkoopt balletkleding van verschillende merken en voor verschillende prijzen. Van de bekende merken als Bloch en Capezio tot aan de wat minder bekende merken. Hier kan je een complete balletuitrusting samenstellen en ook nog kleding kopen van de beste kwaliteit. Dat bewijst het aanbod van de beste merken al. De webshop danstheaterwinkel.nl heeft ook goed aandacht geschonken aan het aanbod. Hierbij houden ze duidelijk rekening met de individuele smaken van de ballerina’s. Hoewel veel balletscholen kledingvoorschriften aanhouden, is het plezieriger hier in te kunnen variëren. Ook daarvoor ben je goed bij deze webshop. Je ziet pakjes in verschillende kleuren en in verschillende modellen. Zo kunnen de kleinste details al bijdragen aan de originaliteit van het balletpakje. Het assortiment is behoorlijk breed en je hebt een goede kans van slagen bij deze online balletwinkel. De webshop oogt daarnaast zeer overzichtelijk. Met de witte achtergrond en de bescheiden zwarte letters, sluit het aan bij de balletstijl van de bekende dansscholen. Zeker een webshop waar je prettige balletpakjes kan vinden.

Unieke balletpakjes voor jong en oud
Jonge dansers en danseressen zijn nog erg gebonden aan de standaard kleding. Meestal horen dames een zwart pakje te dragen met een roze panty en roze schoenen. De heren zijn vaak gekleed in een zwarte legging en een wit shirt. Dames kunnen wat meer variëren met hun balletpakjes. Voor hen is het leuk om voor de trainingen som

s uitzonderlijke modellen te dragen. Om bijvoorbeeld leuke kleuren als roze en blauw te dragen in plaats van altijd het zwarte model. Of juist tussen de zwarte balletpakjes een bijzondere uitvoering te vinden:

  • Met lange mouwen.
  • Met een lage rug.
  • Met gekruiste bandjes op de rug.
  • Met korte mouwen.
  • Met een broekje of rokje eraan vast.

Links van de pagina staat een menu waarin de balletpakjes per model zijn verdeeld. Naast de korte en lange mouwen, zijn er ook balletpakjes met een haltermodel, als hemdmodel en met spaghettibandjes. Wanneer je de pagina voor de balletpakjes opent zie je duidelijke afbeeldingen van de modellen staan. Klik op een van deze foto’s en dan worden ook andere foto’s van het model getoond, zodat je deze op meerdere manieren kan bekijken. Daarnaast staat er een omschrijving waarin het pakje wordt toegelicht. Hier lees je ook van wat voor stof het is gemaakt en in welke kleuren het balletpakje verkrijgbaar is.

Een bijzondere beschrijving

Balletpakjes zijn voor balletdansers bijzondere kleding om te dragen. Hoe deze gemaakt zijn en hoe ze vallen, is erg belangrijk. Het bepaalt de dansprestaties van een danser en de Danstheaterwinkel staat hier duidelijk bij stil. Op de website wordt veel aandacht gegeven aan de balletpakjes door hier uitgebreide beschrijvingen aan toe te voegen. Onderaan het product staat namelijk nog meer vermeld over de vormgeving. Je leest over de vorm van de bandjes en hoe deze over het lichaam vallen. Hetzelfde geldt voor de vormgeving van de voorkant van het pakje en de hals. Naast de pasvorm wordt ook beschreven wat de uitstraling is. Pasvorm en uitstraling komen samen bij de balletpakjes. Juist deze combinatie maakt de keuze voor de danser om een pakje uit te kiezen. Een andere belangrijke kwaliteit is dat het vocht goed afgevoerd wordt. Intensieve ballettrainingen gaan gepaard met zweten. Daarom is het belangrijk dat de stof goed ademt, zodat de kleding prettig om het lichaam zit. Ook als ze erin moeten blijven trainen na een paar actieve oefeningen of lessen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn